Basketbalový Skok výše

Maximální Výkonnost s Super Patch Řadou

S ubývajícím časem pozvedněte svou hru. Zůstaňte soustředění a nabití energií na útok a obranu s výkonnostní řadou Super Patch. Testováno a schváleno vědci a sportovci NBA.

Zvýšená Schopnost Špičkové Síly vám přináší více výbušnosti, vyšší rychlost a obratnost a vylepšený vertikální skok, což je klíčové pro efektivní hru v basketbalu.

Zlepšená Schopnost Vstřebávat Sílu umožňuje kontrolovanější skoky a přistání a lepší kontakt v jízdním pruhu, což zvyšuje vaši sílu a stabilitu během hry.

Zlepšená Míra Síly Vývoj a Jízda vám pomáhá rychleji se dostat nahoru a dolů po kurtu a provádět lepší a rychlejší skoky, což je klíčové pro dynamiku hry.

Vylepšená Relativní Síla zvyšuje vaši agilitu a zajišťuje rychlejší a silnější kroky, což vám umožňuje rychle reagovat na změny v hře.

Vylepšené Jaro vám přináší lepší rychlost a rychlejší nohy, což je klíčové pro dynamickou hru na basketbalovém hřišti.

Vylepšená Rovnováha a Stabilita zlepšuje vaši práci nohou a konzistentnější fotografování, což vám umožňuje lépe kontrolovat pohyb a zlepšit svůj výkon.

Zlepšená Obnova pomáhá snižovat riziko zranění a zajišťuje rychlejší zotavení po hře, což je klíčové pro udržení optimálního výkonu.

Vylepšené Zaměření vás uzamkne pro trestné hody a 3 míče a pomáhá vám zůstat v zóně a minimalizovat chyby, což vám umožňuje dosáhnout lepších výsledků na hřišti.

Podpořeno vědou a klinicky testováno, Super Patch přináší revoluční technologii vibrotaktilní stimulace, která zlepšuje sportovní výkon a minimalizuje riziko zranění, což může být klíčové pro basketbalové hráče.

 

VICTORY

Síla, moc, rovnováha, obratnost a regenerace jsou pilíři nejvyšší úrovně sportovního výkonu. Získejte vše s pomocí Victory Patch. Victory Patch je neinvazivní a bezlékovou technologií, která může zlepšit celkové blaho tím, že posiluje uživatelovu energii, pocit rovnováhy, vytrvalost a sílu