Maximální výkon na ledě

Hokejová bitva: Maximální výkon na ledě

Hokej je sport pro válečníky, kde se každý moment na ledě rozhoduje o vítězství. Připravte se na tuto bitvu s výkonnostní řadou Super Patch, která vám pomůže získat více z každého úderu, přihrávky a kroku, stejně jako to dělají profesionální sportovci.

Zvýšená schopnost špičkové síly: Dosáhněte větší výbušnosti, rychlosti a obratnosti na ledě, a to i při provádění výkonných bodychecks.

Zlepšená schopnost vstřebávat sílu: Snížte pravděpodobnost zranění a zvyšte bezpečnost hráče, aby mohl hrát na maximum.

Vylepšená relativní síla: Dosáhněte vyšší rychlosti a obratnosti na ledě a tvrdších střel, což vám pomůže dominovat v každém zápase.

Vylepšená rovnováha a stabilita: Získejte více obratnosti na ledě a dosáhněte tvrdších a přesnějších střel, které se stanou vaší zbraní.

Zlepšená obnova: Rychle se zotavte pro další hru a zvyšte svou schopnost návratu do zápasu po zranění.

Vylepšené zaměření: Zlepšete svůj výhled na ledě a rozhodujte lépe, což vám pomůže dosáhnout strategických vítězství.

Podpořeno vědou. Studie prověřeno. Vibrotaktile Technology je inovativní technologie, která okamžitě zlepšuje váš výkon na ledě tím, že poskytuje vašemu mozku informace o rovnováze, stabilitě a síle.

 
 
 
 
 

VICTORY

Síla, moc, rovnováha, obratnost a regenerace jsou pilíři nejvyšší úrovně sportovního výkonu. Získejte vše s pomocí Victory Patch. Victory Patch je neinvazivní a bezlékovou technologií, která může zlepšit celkové blaho tím, že posiluje uživatelovu energii, pocit rovnováhy, vytrvalost a sílu