Posuňte svůj golf na další úroveň

Každý golfista touží po zlepšení své hry, a teď je to možné díky Victory Patch Super Patch. Tato revoluční technologie, schválená a doporučená Top 50 trenérem PGA, vám pomůže hrát s větší silou, rovnováhou, pozorností a pohodlím.

Zvýšená relativní síla: Přinášíte silnější švihy a větší obratnost.

Vylepšený rozsah pohybu: S lepším sledováním vašich houpaček a sníženým rizikem zranění.

Vylepšená rovnováha a stabilita: Dosahujete vyšší přesnosti střelby a větší konzistence při každém záběru.

Vylepšené zaměření: Zlepšujete správu kurzu, zůstáváte uzamčeni při každém švihu a lépe se zaměřujete na zelenou.

Vylepšená schopnost špičkové síly: Dosahujete více výbušnosti a silnějšího výkyvného kontaktu.

Podpořeno vědou. Studie prověřeno. Vibrotaktile Technology je kontaktní technologie, která přináší okamžité zlepšení vaší hry. Vaše kůže vytváří kontakt se vzorem, což spouští pocit a informace směřují do vašeho mozku a nervového systému, což zajišťuje okamžitou lepší rovnováhu, stabilitu a sílu a zároveň pomáhá snižovat bolest.

Stanovení účinnosti pomocí testovací metodologie rychlosti rozvoje síly a další studie, které potvrzují účinnost této technologie, jsou k dispozici ke stažení.

 

VICTORY

Síla, moc, rovnováha, obratnost a regenerace jsou pilíři nejvyšší úrovně sportovního výkonu. Získejte vše s pomocí Victory Patch. Victory Patch je neinvazivní a bezlékovou technologií, která může zlepšit celkové blaho tím, že posiluje uživatelovu energii, pocit rovnováhy, vytrvalost a sílu