Připravte se na Touchdown

Maximální Výkon s Řadou Super Patch

Každý pád je bitva. Nikdy se nevzdávej. Poskytněte si veškerou duševní a fyzickou výhodu, kterou můžete porazit svého soupeře, s výkonnostní řadou Super Patch. Vědecky testováno a ověřeno.

Zvýšená Schopnost Špičkové Síly vám pomáhá vytvářet větší sílu spodní části těla a jádra, což je klíčové pro úspěšné výkony v americkém fotbale.

Zlepšená Schopnost Vstřebávat Sílu umožňuje měnit směr efektivněji a bezpečněji a získat kontakt s větší kontrolou, což vám umožňuje lépe se vyhnout soupeřům a získat výhodu.

Zlepšená Rychlost Vývoje Síly a Jízdy zvyšuje vaši rychlost a obratnost a poskytuje více výbušnosti, což je klíčové pro dynamiku hry a úspěšné provedení různých herních tahů.

Vylepšená Relativní Síla vám umožňuje sprintovat, otáčet se, skákat a reagovat lépe pod tlakem, což vám dává výhodu nad soupeři v důležitých momentech hry.

Vylepšené Jaro zlepšuje vaši rychlost, práci nohou a hbitost, což je klíčové pro rychlé a efektivní pohyby na hřišti.

Vylepšená Rovnováha a Stabilita vám pomáhá zůstat na nohou a zdolávat soupeře, a také běhat lepší trasy, což vám umožňuje lépe kontrolovat pohyb a dosahovat úspěchů.

Zlepšená Obnova snižuje riziko zranění a rychlejší zotavení do další hry, což je důležité pro udržení optimálního výkonu během celého zápasu.

Vylepšené Zaměření vám pomáhá zůstat v zóně a minimalizovat chyby, což vám dává větší šanci na úspěch v rozhodujících momentech zápasu.

Podpořeno vědou a klinicky testováno, Super Patch přináší revoluční technologii vibrotaktilní stimulace, která zlepšuje sportovní výkon a minimalizuje riziko zranění, což může být klíčové pro americké fotbalisty.

VICTORY

Síla, moc, rovnováha, obratnost a regenerace jsou pilíři nejvyšší úrovně sportovního výkonu. Získejte vše s pomocí Victory Patch. Victory Patch je neinvazivní a bezlékovou technologií, která může zlepšit celkové blaho tím, že posiluje uživatelovu energii, pocit rovnováhy, vytrvalost a sílu