Tenisový triumf: Posuňte svou hru na novou úroveň

Posuňte svůj tenis na novou úroveň! Chcete-li dosáhnout svého vrcholu na kurtu, není nic důležitějšího než rychlost, síla a stabilita. S řadou Super Patch's Performance můžete získat potřebnou výbušnost a obratnost, abyste překonali své soupeře a v každém zápase podali svůj nejlepší výkon.

Doplňte svou rychlost a sílu na každém úderu a každém kroku a uvidíte rozdíl ve vaší hře. S testovanými a ověřenými technologiemi vám Super Patch pomůže dosáhnout maximálního výkonu a udržet se v zóně neustálého zlepšování. Ať už jste začínající hráč nebo profesionální tenista, tato inovativní technologie vám pomůže překonat vaše limity a dosáhnout nových úspěchů na kurtu.

zvýšená schopnost špičkové síly: více výbušnosti, vyšší rychlost a obratnost, lepší pohyb na kurtu.

zlepšená schopnost vstřebávat sílu: menší riziko zranění, lepší otáčení pro rychlé pohyby.

zlepšená míra síly vývoj a jízda: více rychlosti a rychlých nohou, rychlejší tvorba záběrů.

zlepšenou rychlost a dynamiku pohybu: rychlejší první krok, lepší práce nohou, lepší obratnost.

vylepšená rovnováha a stabilita: lépe řídit soud, zasáhněte přesnější střely.

zlepšená obnova: snižte riziko zranění, rychlejší zotavení po zápase.

vylepšené zaměření: zůstaňte uzamčeni pro pozdní počty, zůstaňte v zóně, dělejte méně chyb.

Podpořeno vědou. studie prověřeno. vibrotaktile technology je kontaktní technologie. když se vaše kůže dostane do kontaktu se vzorem, spustí to pocit a odešle informace do vašeho mozku. mozek a nervový systém zpracovávají tuto stimulaci, což sportovcům poskytuje okamžité zlepšení jejich rovnováhy, stability a síly a zároveň pomáhá snižovat bolest.

VICTORY

Síla, moc, rovnováha, obratnost a regenerace jsou pilíři nejvyšší úrovně sportovního výkonu. Získejte vše s pomocí Victory Patch. Victory Patch je neinvazivní a bezlékovou technologií, která může zlepšit celkové blaho tím, že posiluje uživatelovu energii, pocit rovnováhy, vytrvalost a sílu